Beste Robotmaaiers voor Kleine tuin

Je tuin is een plek waar je je kunt terugtrekken, ontspannen en genieten van de eenvoudige geneugten van het buitenleven. Maar laten we eerlijk zijn, het onderhouden van dat kleine stukje groen kan soms een karwei zijn. Dat is waar de moderne technologie te hulp schiet. Stel je voor dat je tijd kunt besteden aan het genieten van je tuin in plaats van urenlang te zwoegen onder de brandende zon. Dat is precies waar de beste robotmaaiers voor een kleine tuin in 2024 om de hoek komen kijken.

Top 10 Beste Robotmaaiers voor een kleine tuin 2024

Een robotmaaier voor een kleine tuin heeft héél andere vereisten dan die voor een grote tuin. Wij gingen op zoek naar wat daarom de beste grasrobot is voor wie een klein gazon heeft.

#1 Bosch Indego XS 300

Bosch Indego XS 300

Ideaal voor kleine tuinen dankzij het efficiënt maaien met een maaibreedte van 19cm, het automatische maaischema, de mulchfunctie en de probleemloze navigatie. Bovendien ook de beste volgens Test-Aankoop!

Bekijk laagste prijs »
bol.com
Laatst bijgewerkt op: 8 maart 2024 – 04:04

De Bosch Indego XS 300 is een slimme keuze voor kleine tuinen tot 300 m². Met zijn LogiCut navigatiesysteem maait hij efficiënt in parallelle banen, waardoor het gazon snel vrij is en gezond blijft. De AUTO Calendar Function berekent automatisch een maaischema op maat, en met MultiArea kan hij tot drie gazongedeeltes beheren. De mulchfunctie zorgt voor een gelijkmatige verspreiding van gemaaid gras, terwijl de botssensor en hellingcompensatie voor probleemloze navigatie zorgen. Met een 18,0 V accu, 45 minuten looptijd, en een maaibreedte van 19 cm, biedt deze maaier precieze resultaten.

Voordelen

 • Efficiënt maaien in parallelle banen
 • Automatische berekening van maaischema
 • Mogelijkheid tot beheren van meerdere gazongedeeltes
 • Mulchfunctie voor een gezond gazon
 • Botssensor en hellingcompensatie voor probleemloze navigatie
 • Krachtige accu met lange looptijd
 • Precieze maairesultaten met aanpasbare maaihoogte.

#2 Gardena Sileno Minimo 250

Gardena Sileno Minimo 250

Ideaal voor kleine gazons tot 250 m², met handige app-bediening voor maaischema’s en een zeer stille werking.

Bekijk laagste prijs »
bol.com
Laatst bijgewerkt op: 8 maart 2024 – 04:04

De Gardena Sileno Minimo 250 biedt een betrouwbare oplossing voor kleine gazons tot 250 m², waardoor het gazononderhoud eenvoudiger wordt zonder in te leveren op prestaties. Deze kleinere robotmaaier biedt een scala aan handige functies die het maaien van uw gazon gemakkelijker maken.

Met de GARDENA Bluetooth® App kunt u eenvoudig de maat van uw gazon, de gewenste maaidagen en de voorkeurstijd invoeren, waardoor u de controle heeft over het maaischema via uw smartphone. De app biedt ook functies zoals EasyApp Control, Auto Schedule en EasyConfig voor een moeiteloze installatie en gebruik.

De Sileno Minimo 250 is ontworpen om nauwkeurig en stil te werken, met een waargenomen geluidsniveau van 57 dB(A), waardoor hij discreet zijn werk kan doen zonder overlast te veroorzaken. Met een maximaal niveauverschil in het werkgebied van 25% en een max. helling binnen de begrenzingsdraad van 10%, kan deze robotmaaier zich aanpassen aan verschillende terreinen.

Al met al is de Gardena Sileno Minimo 250 een stille, veelzijdige en intelligente assistent voor kleine gazons, die betrouwbaarheid en precisie combineert met gebruiksgemak.

Voordelen

 • Betrouwbare oplossing voor kleine gazons tot 250 m²
 • Intuïtieve bediening via de GARDENA Bluetooth® App
 • Nauwkeurig en stil werken met een waargenomen geluidsniveau van 57 dB(A)
 • Aanpasbaar aan verschillende terreinen met maximaal niveauverschil van 25% en max. helling binnen de begrenzingsdraad van 10%
 • Reddot Design Award Winner

#3 Gardena Sileno City 250

Gardena Sileno City 250 

Een geluidsniveau van amper 57 dB(A) en daardoor ideaal voor kleine stadstuinen.

Bekijk laagste prijs »
bol.com
Laatst bijgewerkt op: 8 maart 2024 – 04:04

De Gardena SILENO City 250 biedt een uitstekende oplossing voor kleinere tuinen tot 250 m² waar je het geluid tot een minimum wenst te beperken. Het is een robotmaaier waardoor gazonverzorging eenvoudig en moeiteloos wordt, zeker in kleine stadstuinen. Deze robotmaaier is een combinatie van precisie, betrouwbaarheid en gebruiksgemak.

Met het SensorCut systeem maait de SILENO City jouw gras op een nauwkeurige en betrouwbare manier, waardoor je kunt genieten van je vrije tijd en een perfect onderhouden gazon. De maaimachine is geschikt voor hellingen tot 35% en smalle doorgangen zijn geen probleem dankzij het zwenkbare achterwiel, wat zorgt voor uitstekende flexibiliteit.

Met de GARDENA Bluetooth® App kun je eenvoudig de SILENO City instellen en bedienen met je smartphone tot op 10 meter afstand. De app biedt voordelen zoals EasyApp Control, Auto Schedule en EasyConfig voor een probleemloze installatie en gebruik.

Met een waargenomen geluidsniveau van 57 dB(A) werkt de SILENO City stil en discreet, waardoor hij geschikt is voor gebruik in stedelijke omgevingen. De robotmaaier kan zich aanpassen aan verschillende terreinen met een maximaal niveauverschil in het werkgebied van 35% en max. helling binnen de begrenzingsdraad van 10%.

Al met al is de Gardena SILENO City 250 een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar een betrouwbare en gebruiksvriendelijke robotmaaier voor kleinere tuinen.

Voordelen

 • Precisie en betrouwbaarheid met het SensorCut systeem
 • Geschikt voor hellingen tot 35% en smalle doorgangen
 • Gebruiksvriendelijke bediening via de GARDENA Bluetooth® App
 • Stil en discreet met een waargenomen geluidsniveau van 57 dB(A)
 • Aanpasbaar aan verschillende terreinen met maximaal niveauverschil van 35% en max. helling binnen de begrenzingsdraad van 10%
 • Reddot Design Award Winner

#4 Yard Force XPower 400

Yard Force XPower 400

Robotmaaier geschikt voor kleine tuinen tot 400m², met Bluetooth- en App-besturing, een regensensor, kan omgaan met hellingen tot 40%, en wordt aangedreven door een 20V Li-Ionen Accu.

Bekijk laagste prijs »
bol.com
Laatst bijgewerkt op: 8 maart 2024 – 04:04

De Yard Force XPower 400 robotmaaier is een geweldige aanwinst voor wie op zoek is naar gemak en efficiëntie in het onderhouden van een gazon. Met een capaciteit van 400 m² en uitgerust met handige functies zoals app-bediening en een regensensor, biedt deze maaier een moeiteloze oplossing voor een onberispelijk gazon.

De installatie van de Yard Force XPower 400 is eenvoudig en snel, waardoor gebruikers direct kunnen genieten van de voordelen van geautomatiseerd maaien. Dankzij de borstelloze motor is de maaier robuust, betrouwbaar en stil, wat zorgt voor een aangename maaiervaring.

Met zijn Mow-on-Demand technologie kan de maaier energie besparen en zich aanpassen aan de maaiomstandigheden, waardoor het gazon altijd perfect wordt onderhouden. De bediening via de smartphone-app of het display van de maaier is intuïtief en gebruiksvriendelijk.

Voordelen

 • Efficiënt maaien van gazons tot 400 m²
 • Eenvoudige installatie en bediening via smartphone-app of display
 • Robuuste en betrouwbare borstelloze motor
 • Mow-on-Demand technologie voor energiebesparing
 • Regensensor voor geautomatiseerd maaien bij verschillende weersomstandigheden
 • Stil in gebruik voor een aangename maaiervaring

#5 Robomow RX50U

Robomow RX50U

Voor kleine gazons tot 400 m² met een krachtige motor, smartphone bediening, diefstalbeveiliging, nauwkeurig maaien op elk terrein en nog zoveel meer.

Bekijk laagste prijs »
bol.com
Laatst bijgewerkt op: 8 maart 2024 – 04:04

De Robomow RX50U robotmaaier biedt een efficiënte en gemakkelijke oplossing voor het onderhoud van gazons tot 400 m². Met een krachtige 100 watt motor en sterke Li-ion accu zorgt deze maaier ervoor dat het gras altijd perfect bijgehouden wordt, zonder dat de eigenaar zelf hoeft te maaien. Dankzij de mogelijkheid om het gazon in meerdere zones te verdelen en de bediening via een smartphone app, biedt de RX50U gebruiksgemak en flexibiliteit.

De RX50U is dus een betrouwbare keuze voor wie op zoek is naar een geavanceerde en gebruiksvriendelijke robotmaaier die zorgt voor een perfect onderhouden gazon zonder de noodzaak van handmatig maaien.

Voordelen

 • Gratis smartphone app voor eenvoudige bediening en planning
 • Diefstalbeveiliging via de app
 • Zwevend maaidek voor nauwkeurig maaien op elk terrein
 • Maximale wendbaarheid dankzij het glijvlak
 • Eenvoudig te gebruiken met één druk op de knop
 • Kinderbeveiliging voor extra veiligheid
 • Robuuste wielen met goede grip voor uitstekende tractie, zelfs op hellingen
 • Zeer stil met slechts 64dB geluidsniveau tijdens het maaien
 • Lichtgewicht en draagbaar ontwerp voor gemakkelijk verplaatsen
 • Optionele mulchreiniger voor betere prestaties en minder onderhoud

Waar let je op bij het kopen van een robotmaaier voor een kleine tuin?

Beste robotmaaier voor klein gazon / tuin
Beste robotmaaier voor kleine tuin / gazon

Bij het kopen van een robotmaaier voor een kleine tuin zijn er verschillende factoren waar je op moet letten om ervoor te zorgen dat je de juiste keuze maakt. Hier zijn enkele belangrijke overwegingen:

 1. Grootte van de tuin: Meet de oppervlakte van je tuin nauwkeurig op. Robotmaaiers hebben meestal een maximaal aanbevolen oppervlakte waarvoor ze geschikt zijn. Zorg ervoor dat de maaier die je kiest geschikt is voor de grootte van je tuin.
 2. Navigatie en grenzen: Sommige robotmaaiers gebruiken draden of draadloze technologieën om de grenzen van je gazon te definiëren en navigeren binnen de tuin. Voor een kleine tuin kan een maaier met eenvoudige grensinstellingen voldoende zijn, terwijl grotere tuinen mogelijk meer geavanceerde navigatiefuncties vereisen.
 3. Maairesultaten: Controleer de maaihoogte-instellingen van de robotmaaier om ervoor te zorgen dat deze geschikt zijn voor jouw type gras en gewenste maaihoogte. Sommige modellen bieden ook verschillende maaimodi voor verschillende grascondities.
 4. Onderhoud: Kijk naar het onderhoud dat nodig is voor de robotmaaier, zoals het schoonmaken van de messen, het vervangen van de accu en eventuele software-updates. Voor een kleine tuin wil je misschien een model dat weinig onderhoud vereist.
 5. Accu en laadtijd: Let op de levensduur van de accu van de robotmaaier en hoe lang het duurt om op te laden. Voor een kleine tuin is een maaier met een accu die lang genoeg meegaat om het hele gazon in één keer te maaien misschien voldoende.
 6. Geluidsniveau: Als je buren dichtbij hebt of je zelf graag van rust wilt genieten in de tuin, kan het geluidsniveau van de robotmaaier een belangrijke factor zijn. Sommige modellen zijn stiller dan andere.
 7. Prijs: Vergelijk de prijzen van verschillende modellen en zorg ervoor dat je een robotmaaier kiest die binnen je budget past, maar toch voldoet aan je behoeften.

Door deze factoren in overweging te nemen, kun je een robotmaaier kiezen die perfect past bij jouw kleine tuin en aan je verwachtingen voldoet.

Waarom een robotmaaier voor jouw kleine tuin?

Stel je voor dat je elke ochtend wakker wordt met een perfect gemaaid gazon zonder er zelf een vinger voor uit te steken. Dat is het beloofde land van tuinieren, en het is binnen handbereik met de nieuwste generatie robotmaaiers.

Voor diegenen onder ons met een kleiner grasoppervlak is er goed nieuws: de keuze is niet beperkt tot de grotere modellen die vooral geschikt zijn voor grote tuinen. Zelfs als jouw tuin bescheiden van omvang is, zijn er robotmaaiers die specifiek zijn ontworpen om efficiënt te werken op jouw kleinere tuin.

Welke Robotmaaier past bij jouw kleine groene oase?

 • Robomow RX12u voor 100-200m²: Als je een kleinere tuin hebt, is de Robomow RX12u een betaalbare en efficiënte keuze. Eenvoudig te bedienen, hoewel het starten van het maaien handmatig moet gebeuren.
 • Husqvarna 305 voor tuinen van 300-400m²: Voor iets grotere tuinen biedt de Husqvarna Automower 305 uitstekende prestaties. Met een capaciteit van 600m² is deze maaier ook geschikt voor kleinere grasvelden.
 • Gardena SILENO City 500 tot 500m²: Als je tuin niet zo klein is maar nog steeds behapbaar, is de Gardena SILENO City 500 de ideale keuze. Stil, slim en met handige functies zoals een diefstalalarm.

Onderhoud, Installatiegemak en Veiligheidskenmerken van een robotmaaier

Naast de specificaties is het van essentieel belang om te overwegen wat jouw ideale robotmaaier moet bieden. Denk aan factoren zoals onderhoud, installatiegemak, veiligheidskenmerken, batterijduur en connectiviteit met apps.

Onderhoud

Een van de grootste voordelen van robotmaaiers is hun vermogen om autonoom te werken, maar ze vereisen nog steeds een zorgvuldige hand bij het onderhoud. Controleer regelmatig de staat van de messen en reinig eventuele grasophopingen. Sommige modellen hebben zelfs geavanceerde systemen die aangeven wanneer onderhoud nodig is. Kies een robotmaaier die past bij je onderhoudsbehoeften en gewoonten, zodat je gazon altijd in topconditie blijft.

Installatiegemak

Niemand wil kostbare tijd verspillen aan het puzzelen met de installatie van een robotmaaier. Gelukkig zijn veel moderne modellen ontworpen met gebruiksgemak in gedachten. Zoek naar systemen met duidelijke instructies, intuïtieve bedieningspanelen en mogelijkheden voor gemakkelijke installatie. Sommige merken bieden zelfs professionele installatieservices aan, waardoor je gegarandeerd bent van een vlotte start.

Veiligheidskenmerken

Veiligheid staat voorop, vooral als het gaat om een autonome machine die door je tuin navigeert. Let op ingebouwde veiligheidskenmerken zoals botsingssensoren en kantelsensoren. Deze zorgen ervoor dat de robotmaaier obstakels vermijdt en veilig werkt op verschillende terreinen. Sommige geavanceerde modellen stoppen zelfs onmiddellijk met maaien als ze worden opgetild, waardoor het risico op ongelukken wordt geminimaliseerd.

Batterijduur

Een ander cruciaal aspect is de batterijduur van de robotmaaier. Hoe lang kan de maaier autonoom werken voordat deze moet worden opgeladen? Kies een model dat voldoende batterijduur biedt om je hele tuin in één keer te maaien. Sommige slimme robotmaaiers kunnen zelfs het maaiprogramma onderbreken om op te laden en daarna automatisch doorgaan waar ze gebleven waren.

Regensensor

Regensensoren zijn een waardevolle functie van sommige robotmaaiers, omdat ze helpen om het tuin te beschermen en de levensduur van de maaier te verlengen. Hier zijn enkele aanvullende details die je zou kunnen toevoegen over regensensoren:

 1. Werking: Regensensoren detecteren wanneer er regen valt door de aanwezigheid van waterdruppels te registreren. Zodra regen wordt gedetecteerd, stuurt de sensor een signaal naar de robotmaaier om deze terug te sturen naar het laadstation. Dit voorkomt niet alleen dat het gras wordt beschadigd door maaien in natte omstandigheden, maar beschermt ook de robotmaaier tegen waterschade.
 2. Instelbaarheid: Sommige robotmaaiers met regensensoren bieden de mogelijkheid om de gevoeligheid van de sensor aan te passen. Dit stelt gebruikers in staat om de mate van regen die nodig is om de maaier terug te sturen naar het laadstation te regelen, afhankelijk van hun specifieke behoeften en omgevingsomstandigheden.
 3. Bescherming tegen natte omstandigheden: Het vermijden van het maaien van nat gras is belangrijk om de gezondheid van de tuin te behouden. Nat gras kan gemakkelijk worden samengedrukt en beschadigd door de maaimessen, waardoor kale plekken en ongelijkmatige groei ontstaan. Door automatisch terug te keren naar het laadstation tijdens regenachtig weer, helpt de regensensor om deze problemen te voorkomen en de tuin in optimale conditie te houden.

Het vermelden van deze details over regensensoren kan de lezers helpen de voordelen van deze functie beter te begrijpen en te waarderen bij het kiezen van een robotmaaier voor hun kleine tuin.

Connectiviteit met Apps

De mogelijkheid om je robotmaaier vanaf je smartphone of tablet te bedienen, kan het gebruiksgemak aanzienlijk vergroten. Zoek naar modellen met geavanceerde apps waarmee je maaischema’s kunt aanpassen, de maaier kunt lokaliseren en software-updates kunt uitvoeren. Dit biedt een niveau van gemak en controle dat velen waarderen, vooral in ons steeds meer verbonden dagelijks leven.

Onthoud dat de beste robotmaaier niet alleen voldoende capaciteit moet hebben, maar ook moet passen bij jouw specifieke behoeften en levensstijl. Door rekening te houden met onderhoud, installatiegemak, veiligheidskenmerken, batterijduur en connectiviteit met apps, kun je ervoor zorgen dat je kleine groene oase altijd perfect wordt onderhouden zonder al te veel moeite van jouw kant.

Accessoires

Wie wil kan ook nog kiezen voor volgende accessoires voor een robotmaaier voor een kleine tuin.

 1. Garage: Een garage of beschermhoes speciaal ontworpen voor robotmaaiers kan helpen om de levensduur van de maaier te verlengen door bescherming te bieden tegen regen, zonlicht en andere weersinvloeden wanneer de maaier niet in gebruik is. Dit kan vooral handig zijn als de robotmaaier geen permanente overkapping heeft voor opslag.
 2. Stickers voor herkenning: Sommige fabrikanten bieden stickers aan die op obstakels kunnen worden geplakt om ze beter zichtbaar te maken voor de robotmaaier. Dit kan handig zijn voor het markeren van bijvoorbeeld bomen, bloempotten of andere objecten die de maaier moet vermijden tijdens het maaien.
 3. Installatiekits: Afhankelijk van het merk en model van de robotmaaier, kunnen er installatiekits beschikbaar zijn die extra accessoires bevatten zoals connectoren, kabelverbinders, kabelclips, enzovoort. Deze kits kunnen het installatieproces vergemakkelijken en zorgen voor een betrouwbare werking van de robotmaaier.
 4. Afstandsmeter: Sommige geavanceerde robotmaaiers worden geleverd met een afstandsmeter die helpt bij het nauwkeurig detecteren van obstakels en het voorkomen van botsingen. Dit kan de efficiëntie van de maaier verbeteren en schade aan zowel de maaier als de objecten in de tuin voorkomen.

Mulching-functionaliteit

 • Voordelen van mulching: Mulching is een effectieve methode om je tuin gezond te houden. Wanneer je robotmaaier het gras fijn snijdt en terug in de tuin verspreidt, worden de grassnippers snel afgebroken en omgezet in organisch materiaal. Dit bevordert de bodemvruchtbaarheid door voedingsstoffen terug te geven aan de bodem, waardoor je een gezondere gazon krijgt dat beter bestand is tegen droogte en ziekten.
 • Maaisel opruimen overbodig: Dankzij de mulching-functionaliteit van bepaalde robotmaaiers hoef je het maaisel niet op te ruimen na het maaien. Dit bespaart je tijd en moeite, omdat het maaisel op natuurlijke wijze wordt afgebroken en de bodem voedt.
 • Beter voor het milieu: Mulching helpt ook om de hoeveelheid groenafval te verminderen, wat bijdraagt aan een duurzamer tuinbeheer. Door het maaisel te recyclen in plaats van het weg te gooien, verminder je de impact op het milieu en verklein je de koolstofvoetafdruk van je tuinonderhoud.

Gebruik van robotmaaier in combinatie met andere tuinapparatuur

 • Slimme integratie: Sommige robotmaaiers kunnen worden geïntegreerd met andere slimme tuinapparatuur, zoals beregeningssystemen of grasmaairobots die ook kunnen maaien en trimmen. Hierdoor kun je je tuinonderhoud automatiseren en optimaliseren door verschillende apparaten met elkaar te laten communiceren en samen te werken.
 • Efficiënt tuinonderhoud: Door je robotmaaier te koppelen aan andere slimme tuinapparatuur, kun je een geautomatiseerd en geoptimaliseerd tuinonderhoudssysteem creëren. Bijvoorbeeld, door je robotmaaier te laten communiceren met een slim beregeningssysteem, kan je gras automatisch worden bewaterd op basis van de maai- en weersomstandigheden, wat resulteert in een gezondere en mooiere tuin met minimale inspanning.

Energieverbruik en milieu-impact van robotmaaiers

e zult merken dat het energieverbruik van verschillende robotmaaiers kan variëren, dus het is slim om hierop te letten bij het kiezen van een model. Sommige modellen zijn ontworpen met oplaadbare batterijen, wat niet alleen handig is, maar ook vriendelijker voor het milieu dan modellen die op fossiele brandstoffen werken. Deze oplaadbare batterijen zorgen ervoor dat je je geen zorgen hoeft te maken over het vervangen van batterijen en verminderen de noodzaak voor het gebruik van wegwerp-batterijen, waardoor de hoeveelheid afval wordt verminderd.

Bovendien bieden sommige robotmaaiers ook eco-modi die zijn ontworpen om het energieverbruik te verminderen. Deze modi passen het maaischema aan op basis van factoren zoals de tijd van de dag of de staat van het gazon, waardoor energie wordt bespaard en de levensduur van de batterij wordt verlengd. Dit is niet alleen goed voor je portemonnee, maar ook voor het milieu.

Het is dus zeker de moeite waard om het energieverbruik en de milieu-impact van verschillende modellen te overwegen wanneer je op zoek bent naar de beste robotmaaier voor jouw tuin.

Veelgestelde vragen

Hoe werkt een robotmaaier?

Een robotmaaier werkt autonoom door een vooraf bepaald gebied te maaien zonder directe menselijke tussenkomst. Het navigeert door middel van sensoren en/of een begrenzingsdraad die het perimeter van het maaigebied bepalen. De meeste robotmaaiers gebruiken willekeurige of geordende patronen om het gras te maaien, afhankelijk van het model en de instellingen. Ze zijn uitgerust met messen die draaien om het gras te maaien en worden aangedreven door elektrische of batterijaangedreven motoren.

Welke robotmaaier moet ik kopen?

De beste robotmaaier voor jou hangt af van verschillende factoren zoals de grootte en vorm van je kleine tuin, het gewenste niveau van automatisering en budget. Enkele populaire merken om te overwegen zijn Husqvarna, Robomow, Worx, Gardena, Bosch en Flymo. Het is ook belangrijk om rekening te houden met functies zoals maaihoogte-instellingen, regensensoren, connectiviteitsopties (zoals WiFi en smartphone-apps) en dekking van het maaigebied.

Wat kost een robotmaaier?

De prijs van een robotmaaier varieert sterk afhankelijk van het merk, model en de functies die het biedt. Instapmodellen kunnen beginnen bij ongeveer €500, terwijl geavanceerde modellen met meer functies en dekking van grotere gebieden aanzienlijk duurder kunnen zijn, variërend van €1000 tot €3000 of meer. Het is belangrijk om niet alleen naar de aanschafprijs te kijken, maar ook naar factoren zoals onderhoudskosten en garantievoorwaarden bij het bepalen van de totale kosten op lange termijn.

Conclusie

In je zoektocht naar het perfecte gras op jouw kleine stukje hemel, kan een robotmaaier een waardevolle metgezel zijn. De hier genoemde modellen bieden voldoende keuze, of je nu een compacte tuin hebt of een iets grotere groene oase. Met de juiste robotmaaier hoef je niet langer meerdere malen per week aan de slag te gaan in je tuin van een perfect gemaaide kleine tuin; je kunt er elke dag van genieten zonder er veel moeite voor te doen.

Kies verstandig en laat de magie van technologie je tuin transformeren in een oase van rust.

Ideaal voor kleine tuinen dankzij het efficiënt maaien met een maaibreedte van 19cm, het automatische maaischema, de mulchfunctie en de probleemloze navigatie. Bovendien ook de beste volgens Test-Aankoop!

Verkrijgbaar bij

bol.com
coolblue.be
conrad.be
Laatst bijgewerkt op: 8 maart 2024 – 04:04

Ideaal voor kleine gazons tot 250 m², met handige app-bediening voor maaischema’s en een zeer stille werking.

Verkrijgbaar bij

bol.com
coolblue.be
Laatst bijgewerkt op: 8 maart 2024 – 04:04

Een geluidsniveau van amper 57 dB(A) en daardoor ideaal voor kleine stadstuinen.

Verkrijgbaar bij

bol.com
coolblue.be
Laatst bijgewerkt op: 8 maart 2024 – 04:04
Olivier avatar