Husqvarna robotmaaiers: Beste Modellen & Prijs

Gefeliciteerd! Je hebt de beslissing genomen om jouw gazononderhoud naar een hoger niveau te tillen en daarbij denk je aan niets minder dan het beste. Dat brengt ons bij de Husqvarna Automower, jouw groene metgezel op weg naar het perfecte gazon. Laat me je meenemen op een reis door de wereld van gazonverzorging en ontdek waarom het kiezen van een Husqvarna robotmaaier echt wel een slimme zet is!

Husqvarna robotmaaiers - Automower
Husqvarna robotmaaiers – Automower

Husqvarna Robotmaaier Modellen

Alle modellen in één handig overzicht:

ModelOppervlaktecapaciteitMax. NiveauverschilPrijs (vanaf)
Automower® Aspire™ R4400 m²25%€ 999,00
Automower® 405X600 m²40%€ 2.199,00
Automower® 310 Mark II1.000 m²40%€ 1.799,00
Automower® 315 Mark II1.500 m²40%€ 2.099,00
Automower® 305600 m²40%€ 1.399,00
Automower® 105600 m²25%€ 999,00
Automower® 415X1.500 m²40%€ 2.699,00
Automower® 320 NERA2.200 m²50%€ 2.949,00
Automower® 430X NERA3.200 m²50%€ 3.799,00
Automower® 430X3.200 m²45%€ 3.529,00
Automower® 435X AWD3.500 m²70%€ 5.599,00
Automower® 450X NERA5.000 m²50%€ 5.099,00
Automower® 5202.400 m²45%€ 3.199,00
Automower® 550 EPOS™10.000 m²45%€ 6.399,00
Automower® 535 AWD3.500 m²70%€ 5.699,00
Automower® 5505.000 m²45%€ 4.999,00
CEORA™ 544 EPOS™ / RZ 43M / CS440.000 m²20%
CEORA™ 546 EPOS™ / RZ 43M / CS450.000 m²20%

De twee laatste modellen zijn enkel via verkrijgbaar door een demo te boeken bij Husqvarna.

Waarom de Husqvarna robotmaaier?

Waarom wij zo van Husqvarna houden? Daar hebben we wel mee dan één reden voor. Lees dus vooral verder.

Innovatie die Inspireert

Husqvarna is niet zomaar een merk; het is een pionier in gazoninnovatie. Stel je voor: een robotmaaier die niet alleen je gras maait, maar het ook begrijpt. Husqvarna geavanceerde technologie zorgt ervoor dat de maaier zich aanpast aan de groei van je gras, de contouren van je tuin herkent en zelfs slim navigeert rond obstakels. Innovatie die niet alleen inspireert, maar ook je gazon naar een hoger niveau tilt.

Husqvarna: Krachtig en Precies

Een Husqvarna robotmaaier is als een toegewijde tuinier, maar dan met de precisie van een machine. Dankzij krachtige motoren en scherpe messen levert het merk consistente en nauwkeurige maairesultaten. Terwijl jij geniet van je vrije tijd, zorgt Husqvarna ervoor dat je gazon straalt als nooit tevoren.

Slimme Connectiviteit voor Gemak

Vergeet het gedoe van constant bij de maaier zijn. Met Husqvarna’s slimme connectiviteit, bedien je jouw robotmaaier moeiteloos vanaf je smartphone. Stel het maaischema in, houd de voortgang in de gaten en pas de instellingen aan, allemaal met een paar tikken op je scherm. Dat is pas echt gazononderhoud op jouw voorwaarden.

Duurzaamheid als Kernwaarde

Husqvarna begrijpt dat duurzaamheid niet slechts een modewoord is, maar een levensstijl. Met een focus op milieubewuste technologieën en materialen, draagt jouw keuze voor Husqvarna bij aan een groenere toekomst. Minder energieverbruik, minder lawaai, en een kleinere ecologische voetafdruk maken Husqvarna niet alleen goed voor jouw gazon, maar ook voor de wereld.

De Husqvarna robotmaaier is jouw partner in gazononderhoud

Wat Husqvarna onderscheidt, gaat verder dan machines; het gaat om partnerschap. Met decennia aan ervaring begrijpt Husqvarna wat jouw gazon nodig heeft. Het is alsof je een ervaren tuinier in huis haalt, maar dan in de vorm van een robotmaaier. Altijd betrouwbaar, altijd toegewijd.

Husqvarna Automower® Connect-app voor robotmaaiers

Met de Automower® Connect-app tilt Husqvarna het beheer van je robotmaaier naar een hoger niveau. Deze intuïtieve app biedt niet alleen de mogelijkheid om je robotmaaier vanaf elke locatie te bedienen via je smartphone, maar het gaat verder dan dat. Je kunt moeiteloos aangepaste maaischema’s instellen, de voortgang van het maaien volgen en zelfs specifieke werkgebieden of te vermijden zones in je tuin definiëren.

Dankzij de Automower® Connect-app wordt gazononderhoud een naadloze en geautomatiseerde ervaring. Stel de maaihoogte in, volg de prestaties van je robotmaaier en pas de instellingen aan, allemaal met een paar tikken op je smartphone. De app biedt ook handige meldingen, zodat je altijd op de hoogte bent van de status van je robotmaaier. Of je nu onderweg bent, ontspannen in huis, of op het werk, met de Automower® Connect-app heb je de volledige controle over je gazononderhoud binnen handbereik.

Je kunt deze gratis downloaden in de App Store van Apple of op Google Play voor wie Android gebruikt.

In het kort, het kiezen van een Husqvarna robotmaaier is niet slechts een aankoop; het is een investering in de toekomst van jouw gazon. Laat Husqvarna het zware werk doen, terwijl jij geniet van het groene resultaat. Het is tijd om samen de groene revolutie te omarmen en jouw gazon naar nieuwe hoogten te brengen. Husqvarna en jij, de perfecte combinatie voor het perfecte gazon!

Veelgestelde vragen over de Husqvarna robotmaaiers

Hoe verschilt de Husqvarna robotmaaier van andere merken op de markt?

De Husqvarna robotmaaier onderscheidt zich door zijn geavanceerde technologie die niet alleen het gras maait maar ook begrijpt. Met slimme navigatie, aanpassing aan grasgroei en contourherkenning levert Husqvarna innovatie die je gazon naar een hoger niveau tilt.

Zijn er specifieke modellen van Husqvarna die beter geschikt zijn voor bepaalde tuinformaten?

Ja, afhankelijk van je tuin kun je gaan voor een robotmaaier voor een groot of klein gazon, met of zonder draad. Beschik je over een tuin met een grote helling? Of eventueel heb je nood aan een robotmaaier die werkt met een GPS? Ontdek alle mogelijke Husqvarna modellen hier.

Hoe gaat de robotmaaier van Husqvarna om met complexe tuinlay-outs?

Dankzij geavanceerde technologie navigeert de Husqvarna robotmaaier moeiteloos door complexe tuinlay-outs, herkent het obstakels en past het zich aan aan veranderende omstandigheden.

Welke innovatieve technologieën onderscheiden de robotmaaiers van Husqvarna?

Husqvarna blinkt uit in innovatieve functies, waaronder slimme connectiviteit via smartphone, aanpassing aan grasgroei, contourherkenning en navigatie rond obstakels voor een moeiteloze gazonverzorging.

Is de connectiviteit met de smartphone eenvoudig in te stellen, zelfs voor mensen die niet technisch onderlegd zijn?

a, met de intuïtieve Husqvarna Smart APP is het instellen van de smartphone-connectiviteit een fluitje van een cent, zelfs voor mensen zonder technische achtergrond.

Hoeveel lawaai produceert de Husqvarna robotmaaier tijdens het maaien?

Geniet van alle stilte, want de Husqvarna robotmaaier produceert minimaal geluid tijdens het maaien, waardoor het ideaal is voor zowel dag- als nachtgebruik. Bij ieder model vind je hoeveel decibel deze produceert.

Kan de robotmaaier omgaan met ongelijke of heuvelachtige oppervlakken in de tuin?

Absoluut, de Husqvarna robotmaaier is ontworpen om heuvelachtige tuinen en ongelijke oppervlakken aan te kunnen, waardoor je gazon er altijd perfect uitziet.

Welke duurzaamheidsmaatregelen heeft Husqvarna geïntegreerd in hun robotmaaiers?

ls milieubewust merk focust Husqvarna op duurzame technologieën en materialen, wat bijdraagt aan een groenere toekomst met minder energieverbruik en een kleinere ecologische voetafdruk.

Wat maakt de Husqvarna robotmaaier betrouwbaar, zelfs onder verschillende weersomstandigheden?

Husqvarna’s betrouwbaarheid is ongeëvenaard, met robotmaaiers die consistent presteren, ongeacht de weersomstandigheden, voor een altijd stralend gazon. Al raden we aan je robotmaaier bij hevig regenweer of een storm even op te bergen of in zijn garage te laten staan.

Zijn er accessoires beschikbaar om de functionaliteit van de Husqvarna robotmaaier verder uit te breiden?

Ontdek een scala aan accessoires om de functionaliteit van je Husqvarna robotmaaier aan te passen aan jouw specifieke behoeften, voor een gepersonaliseerde gazonverzorging. Denk bvb. aan stickers om je robotmaaier aan te kleden.

Gebruikte bronnen zijn o.a. Husqvarna automowers.

Olivier avatar