Robomow Robotmaaiers

Ik hoef het je niet te vertellen, maar ik doe het toch… Grasmaaien kan een tijdrovende klus zijn, gelukkig, met de opkomst van robotmaaiers, wordt dit proces aanzienlijk vereenvoudigd. Robomow, een toonaangevend merk op het gebied van robotmaaiers, biedt een breed scala aan modellen die geschikt zijn voor verschillende tuinformaten en -behoeften. In dit artikel zullen we een overzicht geven van de verschillende producten, waar je ze kunt kopen, hoe je ze installeert, de aangeboden service en meer.

© Robomow
© Robomow

Producten van Robomow

Bij Robomow begrijpen ze dat elk gazon uniek is, net als de behoeften van gazoneigenaars. Daarom hebben ze hun productlijn opgedeeld in drie categorieën, elk met een reeks modellen die zijn ontworpen om te voldoen aan diverse gazons, van kleine stadstuinen tot uitgestrekte percelen.

Met geavanceerde technologieën en gebruiksvriendelijke ontwerpen, biedt Robomow een reeks robotmaaiers die perfect zijn voor gazoneigenaars van alle ervaringsniveaus.

RK Serie: Kracht en Prestatie

De RK Serie van Robomow staat bekend om zijn robuustheid en betrouwbaarheid. Met een focus op het leveren van perfect gemaaide gazons, zelfs op oneffen terrein, bieden de RK-modellen een combinatie van kracht en precisie.

  • RK1000 & RK1000 Pro: Met een snijbreedte van 21 cm en een aanpasbare snijhoogte van 15–100 mm, zijn deze modellen ideaal voor gazons tot 1.000 m². Met onberispelijke randen en gebruiksgemak maken ze maaien een moeiteloze ervaring.
  • RK2000 & RK2000 Pro: Ontworpen voor gazons tot 2.000 m², bieden deze modellen dezelfde geweldige functies als de RK1000-serie, maar met een groter bereik. Met een snijbreedte van 21 cm kunnen ze snel en efficiënt grote gazons aan.
  • RK3000 Pro & RK4000 Pro: Voor degenen die een nog groter gebied moeten dekken, zijn de RK3000 Pro en RK4000 Pro de ideale keuze. Met een indrukwekkende snijbreedte van 42 cm en de mogelijkheid om gazons tot respectievelijk 3.000 m² en 4.000 m² aan te pakken, bieden deze modellen ongeëvenaarde prestaties en betrouwbaarheid.

RT Serie: Perfectie in Efficiëntie

De RT Serie van Robomow is ontworpen met de focus op efficiëntie en gebruiksgemak. Deze modellen leveren onberispelijke maairesultaten en kunnen met gemak omgaan met oneffen terrein.

  • RKS 1500: Met een snijbreedte van 19 cm en een aanpasbare snijhoogte van 20–70 mm, is de RKS 1500 perfect voor gazons tot 1.500 m². Het biedt dezelfde onberispelijke maairesultaten als de RK Serie, maar met een compactere omvang.
  • RKS 800: Voor kleinere gazons tot 800 m² biedt de RKS 800 dezelfde efficiëntie en gebruiksgemak als zijn grotere tegenhanger. Met een snijbreedte van 19 cm zorgt het voor nauwkeurige maairesultaten zonder compromissen.

Of u nu op zoek bent naar krachtige prestaties voor een groot gazon of naar efficiëntie en gebruiksgemak voor een kleinere ruimte, Robomow heeft het perfecte model voor u. Ontdek vandaag nog welke Robomow het beste past bij uw gazonbehoeften!

Robomow accessoires

Naast onze uitgebreide lijn van robotmaaiers biedt Robomow een scala aan accessoires die zijn ontworpen om uw maaiervaring te verbeteren en aan te passen aan uw specifieke behoeften. Of u nu op zoek bent naar extra draad om uw perimeter uit te breiden of beschermende covers om uw Robomow te beschermen tegen regen en vuil, wij hebben de accessoires die u nodig heeft om het meeste uit uw robotmaaier te halen.

Installatiesets voor Naadloze Integratie

Onze installatiesets zijn ontworpen om ervoor te zorgen dat het installatieproces van uw Robomow soepel verloopt en dat uw perimeterdraad perfect wordt gelegd. Kies uit de L-, M- of S-sets, afhankelijk van de grootte van uw gazon en uw installatiebehoeften.

Perimeterdraad en Kabelverbinders

Voor gazons met een grotere omtrek bieden we verschillende lengtes van perimeterdraad aan, variërend van 100m tot 650m. Met onze hoogwaardige kabelverbinders kunt u eenvoudig de draad verlengen of repareren, waardoor u volledige flexibiliteit heeft bij het instellen van de grenzen van uw maaigebied.

Robohomes voor Bescherming en Stijl

Bescherm uw Robomow tegen de elementen met onze Robohomes, speciaal ontworpen voor RK- en RT-modellen. Deze stijlvolle covers bieden bescherming tegen regen en vuil tijdens het opladen, waardoor uw Robomow in topconditie blijft.

Hoogwaardige Messensets voor Optimale Prestaties

Vervangingsmessen zijn essentieel voor het behoud van de prestaties van uw Robomow. Onze messensets zijn speciaal ontworpen voor RK-modellen en zorgen voor precieze en gelijkmatige snijresultaten, waardoor uw gazon er altijd perfect onderhouden uitziet.

Met onze uitgebreide selectie van accessoires kunt u uw Robomow aanpassen aan uw specifieke behoeften en de prestaties optimaliseren voor een perfect gemaaid gazon. Ontdek vandaag nog welke accessoires uw maaiervaring kunnen verbeteren!

Waar kan ik Robomow kopen?

Robomow robotmaaiers zijn verkrijgbaar bij verschillende verkooppunten, waaronder Bol.com, Coolblue, Amazon en lokale tuincentra. Door naar de officiële website van Robomow te gaan, kunt u eenvoudig een verkooppunt bij u in de buurt vinden.

Installatie

Het installeren van een Robomow robotmaaier is eenvoudig en kan zelf worden gedaan met behulp van de meegeleverde instructies. Als alternatief biedt Robomow ook een professionele installatieservice aan via hun netwerk van dealers. Deze service zorgt ervoor dat uw robotmaaier correct wordt geïnstalleerd en klaar is voor gebruik.

Service

Robomow biedt uitgebreide service en ondersteuning voor hun producten. Dit omvat garantie-opties, waarbij u uw product kunt registreren om extra garantie te ontvangen, evenals professionele ondersteuning via hun helpcentrum en dealer netwerk. Bovendien zijn reserveonderdelen en accessoires eenvoudig verkrijgbaar voor het geval dat onderhoud nodig is.

Over ons

Robomow is al sinds 1995 een pionier op het gebied van robotmaaiers en staat bekend om hun innovatieve en betrouwbare producten. Hun missie is om de meest innovatieve robotmaaier te creëren die een integraal onderdeel van uw thuisleven vormt, waardoor u altijd kunt genieten van een perfect onderhouden gazon.

Of u nu een kleine, middelgrote of grote tuin heeft, er is een Robomow robotmaaier die aan uw behoeften voldoet en uw gazon er altijd op zijn best uit laat zien. Met eenvoudige installatie, uitstekende service en betrouwbare prestaties, is Robomow de ideale keuze voor iedereen die op zoek is naar gemakkelijk en efficiënt grasmaaien.

Olivier avatar